Qendra e Mjekësisë Familjare në Studençan bëhet me auto-ambulancë

Qendra e Mjekësisë Familjare në Studençan bëhet me auto-ambulancë
Herolind Bytyçi

12.10.2020 / Suhareka

Qendra e Mjekësisë Familjare në Studençan, sot u bë me auto-ambulancë, ku nga kjo QMF mund të shërbehen qytetarët e këtij fshati dhe të fshatrave për-rreth.

Gjithashtu ky është edhe një hap për përmirësimin e gjendjes shëndetësore në Komunën e Suharekës në përgjithësi, përmes shërbimeve shëndetësore.

Pjesë e ceremonisë së dorëzimit të auto-ambulacës ishte edhe kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, i cili po bënë punë të mira në shumë sektorë në të mirë të qytetarëve sikurse rasti sot me auto-ambulancën.

Zona e fshatit Studençan ka një numër të madh të banorëve, auto-amulanca do të jetë në dispozicion me qëllim që kjo qendër të ofrojë shërbime shëndetësore edhe më cilësore, të sigurta dhe të shpejta, për të gjithë qytetarët që e frekuentojnë këtë QMF.

Qytetarët e fshatit Studençan, e kanë falënderuar kryetarin Muharremaj për këtë shërbim shumë domethënës.

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit