Nxënësi nga Mushtishti kualifikohet në garat Internacionale të Fizikës, pjesë e ekipit që do përfaqësoj Kosovën

11.06.2022

Së fundmi një sukses i radhës ka ardhur nga një nxënës nga fshati Mushtisht i Suharekës, Andi Mala. Andi Mala, i cili ndjek mësimet në shkollën “Mehmet Akif” në Prizren në klasën e 11-të, ka arritur që të kualifikohet në Garat Internacionale të Fizikës (International Physics Olympiad IPhO 2022), ku do të jetë pjesë e […]

Nxënësi nga Mushtishti kualifikohet në garat Internacionale të Fizikës, pjesë e ekipit që do përfaqësoj Kosovën Foto: Ilustrim

Së fundmi një sukses i radhës ka ardhur nga një nxënës nga fshati Mushtisht i Suharekës, Andi Mala.

Andi Mala, i cili ndjek mësimet në shkollën “Mehmet Akif” në Prizren në klasën e 11-të, ka arritur që të kualifikohet në Garat Internacionale të Fizikës (International Physics Olympiad IPhO 2022), ku do të jetë pjesë e ekipit që do të përfaqësoj Kosovën në këtë olimpiadë.

Suksese të tilla të nxënësve vazhdojnë të bëjnë krenar së pari vendin tonë, familjen e tyre e shoqërinë.

Andit i është uruar sukses dhe përfaqësim dinjitoz në këtë olimpiadë dhe shumë suksese tjera në të ardhmen.