Komuna e Suharekës hap konkurs për 210 bursa, 130 për studentë dhe 80 për nxënës

Komuna e Suharekës hap konkurs për 210 bursa, 130 për studentë dhe 80 për nxënës

Pas miratimit të Rregullorës së re për bursa për nxënës dhe studentë, që u bë në mbledhjen e kaluar të Kuvendit të Komunës, Drejtoria Komunale për Arsim, ka publikuar konkursin për aplikim.

Këtë vit shkollor 2020-2021, do të ndahen 210 bursa prej të cilave 130 janë për studentë dhe 80 për nxënës.

Vlera e bursës për studentë do të jetë 500€ (50€/10 muaj) ndërsa për nxënës 250€ (25€/10 muaj). Vlera totale e bursave do të jetë 85,000 euro, shkruan SuharekaOnline.

RAPORTO