Çerdhet e Suharekës të përgatitura për të filluar punën

Kryetari i Komunës, Bali Muharremaj dhe Drejtori i Arsimit në Suharekë Remzi Bajselmani sot kanë vizituar çerdhën “Fluturat” e cila nesër do të fillojë punën.

Kryetari Muharremaj dhe drejtori Bajselmani vizituan sot çerdhën “Flutrat” e cila nga nesër 01.09.2020 do të fillojë punën, Muharemaj dhe Bajselmani panë nga afër këtë institucion dhe kanë bërë të ditur se institucioni edukativo-arsimor i ka bërë të gjitha përgatitjet, shkruan SuharekaOnline.

Muharremaj në fund të vizitës ka shtuar se ka rregulla për mbrojtje nga pandemia COVID-19.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.