Prezantohet logo e ‘Final 8’ Kupës së Kosovës që do të zhvillohet në Rahovec

06.02.2023

Në konferencën për media është zbuluar edhe logo e Final 8 Kupës së Kosovës, e punuar nga klubi mikpritës, Rahoveci. Koncepti i Logos: “Ngjyrat bazë për konceptin e logos së Final 8 Kupës së Kosovës 2023 që mbahet në Rahovec janë ngjyrat e flamurit të Republikës së Kosovës, pasi që kjo ngjarje mbahet përgjatë 17 […]

Prezantohet logo e ‘Final 8’ Kupës së Kosovës që do të zhvillohet në Rahovec Foto: Ilustrim

Në konferencën për media është zbuluar edhe logo e Final 8 Kupës së Kosovës, e punuar nga klubi mikpritës, Rahoveci.

Koncepti i Logos:

“Ngjyrat bazë për konceptin e logos së Final 8 Kupës së Kosovës 2023 që mbahet në Rahovec janë ngjyrat e flamurit të Republikës së Kosovës, pasi që kjo ngjarje mbahet përgjatë 17 Shkurtit, që është Festa e Pavarësisë së Republikës së Kosovës. Kalaveshin e rrushit që është simbol i Rahovecit.

Dy rrathët e mëdhenj në mes të kalaveshit simbolizojnë numrin “8” për Final 8.

Rrathët kanë nga një rreth tjetër brenda me ngjyrat e tetë klubeve pjesëmarrëse në këtë event të cilat janë të bashkuara rreth e përçark, me rrathët që simbolizojnë sofrën rahovecianë, ikonë e mikpritjes ndër shekullore të trevës tonë e që në thelb ka unitetin dhe mikpritjen pa dallim, frymën e paqes mes të gjitha qyteteve që kanë klubet pjesëmarrëse të cilat bashkohen në Rahovec me mesazhin për t’i thënë STOP DHUNËS në basketbollin kosovar”.

Slogani:

n’Rahovec e kem konakun

Është slogan gjithëpërfshirës i cili sjell traditën e lashtë të mikpritjes rahoveciane, teksa fton të gjitha qytetet e klubeve pjesëmarrëse në konakun e Rahovecit si pikë-takim i përbashkët i festës së basketbollit./Telegrafi/