Liverpool bie dakord me kushtet për 35 milion euro për Konate

Liverpool bie dakord me kushtet për 35 milion euro për Konate
Çlirim Gashi

24.04.2021 / Sport

Ylli i RB Leipzig i afrohet lëvizjes së Anfield.

Liverpool është në prag të kompletimit të nënshkrimit të Ibrahima Konate nga RB Leipzig.

Qendra fizioterapeutike PHYSIO CURE CLINIC sjell eksperiencën gjermane në Suharekë

Për herë të parë në Komunën e Suharekës, të premtën më 14 maj në ora 14:00 hapet qendra fizioterapeutike e specializuar në trajtimin e problemeve të aparatit lëvizës, PHYSIO CURE CLINIC...

Lexo më shumë

Guardian raporton se mbrojtësi ka rënë dakord të nënshkruajë një kontratë pesë-vjeçare me skuadrën e Premier League dhe ata janë të përgatitur të përputhen me klauzolën e tij të lirimit prej 35 milion euro.

RAPORTO