Kastrati i Golden Eagle Yllit në top 5-she të stinorit vjeshtor të Superligës

03.01.2022

Basketbollistët e nominuar ishin: Drilon Hajrizi (Trepça), Erjon Kastrati (Golden Eagle Ylli), Dardan Berisha (Peja), Ivan Koljeviq (Prizreni 16) dhe Julien Lewis (Bashkimi). Dardan Berisha ka marrë më shumë vota, gjithsej 519, duke u renditur në vendin e parë. Pas tij në vendin e dytë ishte Drilon Hajrizi me 337 vota, Erjon Kastrati ishte i […]

Kastrati i Golden Eagle Yllit në top 5-she të stinorit vjeshtor të Superligës Foto: Ilustrim

Basketbollistët e nominuar ishin: Drilon Hajrizi (Trepça), Erjon Kastrati (Golden Eagle Ylli), Dardan Berisha (Peja), Ivan Koljeviq (Prizreni 16) dhe Julien Lewis (Bashkimi).

Dardan Berisha ka marrë më shumë vota, gjithsej 519, duke u renditur në vendin e parë. Pas tij në vendin e dytë ishte Drilon Hajrizi me 337 vota, Erjon Kastrati ishte i treti me 255 vota, Julien Lewis mori 77 dhe Ivan Koljevq 71.

Votat

Dardan Berisha (Peja) 519

Drilon Hajrizi (Trepça) 337

Erjon Kastrati (Golden Eagle Ylli) 255

Julien Lewis (Bashkimi) 77

Ivan Koljeviq (Prizreni) 71