KEDS njofton për punime, të premtën një pjesë e rrugës Topliqan – Gelancë deri në 5 orë pa enërgji elektrike

22.05.2024

KEDS ka njoftuar se të premtën më 24 maj do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa pjesë të Komunës së Suharekës.

KEDS njofton për punime, të premtën një pjesë e rrugës Topliqan – Gelancë deri në 5 orë pa enërgji elektrike Foto: Ilustrim

KEDS-i ka njoftuar se gjatë ditës së premtën në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 10:00 deri në orën 15:00, raporton SuharekaOnline.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) – J13 Gelanca (kodi:32000021) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshati Gelancë, bizneset si dhe shtëpitë përgjatë rr. Topliqan – Gelancë, një pjese e fshatit përgjatë rr. Topliqan Leshan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10 [kV] (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).