Vera po afrohet, këto janë duetet që do të bëjnë ‘boom’ këtë sezon!

17.05.2021

Çdo sezon artistët shqiptar kujdesën të sjellin hite të mëdha. Edhe këtë vit duket se kanë bashkuar forcat për të ndezur atmosferën. Burime të Indeksonline kanë zbuluar që së shpejti do të publikohen dy bashkëpunime mes artistëve tanë. Nora me Majkun dhe Capital T me Kidda do të plasojnë në treg së shpejti këngët e […]

Vera po afrohet, këto janë duetet që do të bëjnë ‘boom’ këtë sezon! Foto: Ilustrim

Çdo sezon artistët shqiptar kujdesën të sjellin hite të mëdha.

Edhe këtë vit duket se kanë bashkuar forcat për të ndezur atmosferën.

Burime të Indeksonline kanë zbuluar që së shpejti do të publikohen dy bashkëpunime mes artistëve tanë.

Nora me Majkun dhe Capital T me Kidda do të plasojnë në treg së shpejti këngët e tyre, të cilat sigurisht do të pëlqehen mjaftë nga publiku.