Kidda e Capital T publikojnë këngën “Magji”

05.06.2021

Dyshja Kidda dhe Capital T sapo publikuan projektin e tyre të ri të titulluar “Magji”. Ky projekt i solli fuqishëm në sezonën e verës artistët e njohur. Kjo është hera e parë që Capital T dhe Kidda bashkëpunojnë për projekte muzikore. Kënga po rezulton mjaftë suksesshëm, numri i klikimeve po rritet shumë shpejt e komentet […]

Kidda e Capital T publikojnë këngën “Magji” Foto: Ilustrim

Dyshja Kidda dhe Capital T sapo publikuan projektin e tyre të ri të titulluar “Magji”.

Ky projekt i solli fuqishëm në sezonën e verës artistët e njohur.

Kjo është hera e parë që Capital T dhe Kidda bashkëpunojnë për projekte muzikore.

Kënga po rezulton mjaftë suksesshëm, numri i klikimeve po rritet shumë shpejt e komentet pozitive poashtu.