Vidhen pajisje me vlerë rreth 550 euro në një pompë derivatesh në Zubin Potok

06.07.2024

Disa persona të panjohur kanë hyrë me forcë në një pompë derivatesh në Zubin Potok, ku kane vjedhur pajisje pune me vlerë rreth 550 euro.

Vidhen pajisje me vlerë rreth 550 euro në një pompë derivatesh në Zubin Potok Foto: Ilustrim

Rasti është nën hetime nga ana e policisë.

“Ankuesi mashkull kosovar, ka informuar se persona të pa njohur kanë hy me forcë në pompën e derivateve dhe kanë vjedhur disa pajisje pune me vlerë rreth 550€. Rasti është duke u hetuar”, raporton policia.