Malësi e Re, raportohet që një burrë del nga shtëpia dhe nuk dihet për vendodhjen e tij

23.04.2024

Në një njoftim të fundit, një ankesë ka ardhur nga një mashkull kosovar. Ai ka bërë të ditur se axha i tij, i cili vuante nga çështje shëndetësore mendorë[…]

Malësi e Re, raportohet që një burrë del nga shtëpia dhe nuk dihet për vendodhjen e tij Foto: Ilustrim

SuharekaOnline raporton që një banor i Malësis së Re është ankuar dhe ka lajmruar Policin e Kosovës që axha i tij që vuan nga probleme të shëndetit mendor është zhdukur.

Personi në fjalë del nga shtëpia e tij dhe akoma nuk dihet për vendodhjen e tij.

Rasti në hetime.