Mirë se vini mërgimtar!

Foto: Ilustrim

Të dashur motra dhe vëllezër mërgimtar, duke njohur dhe respektuar deri në përulje kontributin tuaj për shoqërinë dhe shtetin në rrethana të zakonshme dhe të jashtëzakonshme, duke ju konsideruar themeli i shtetit dhe lirisë së vendit tonë ju bëjë apel- thrrje- lutje që të respektoni rregullat e komunikacionit, që të respektoni ligjet, sepse duke respektuar normat juridike ju mbroni jetën tuaj.

Të dashur bashkqytetar ju që jeni rezident, ju lutem të evitoni daljet tuaja të panevojshme në rrugë, ju lutem duhet t’u lejojmë dhe krijojmë më shumë hapsirë mërgimtarëve tanë.

Te nderuar drejtues të policisë në komunën tonë, duke respektuar dhe vlerësuar kontributin tuaj në funksion të zbatimit të ligjit dhe realizimit të sigurisë publike, ju bëjë apel që të jeni rigoroz në zbatimin e ligjeve.

🎬🍿 Këta janë super-filmat që mund t’i shikoni këtë fundjavë në Cineplexx

Këtë fundjavë, në Cineplexx mund t’i shikoni nga premierat më të fundit botërore, deri tek filmat vendor që po vazhdojnë të korrin suksese.

Të dashur mërgimtar uroj të kaloni mirë në pushime!
Me respekt; Aziz Bytyqi!