Zemaj sot raporton për menaxhimin e pandemisë COVID-19

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale do të mblidhet sot.

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj do të raportojë para antarëve të këtij komisioni.

Në këtë mbledhje ministri Zemaj do të raportojë rreth menaxhimit të situatës së pandemisë COVID-19.

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale mbledhjen e ka planifikuar që ta fillojë në ora 13:00.

Ndryshe, në 24 orët e fundit në Kosovë janë regjistruar 329 raste të reja me COVID-19, 4 vetëm në Komunën e Suharekës.

RAPORTO