Të hiqet ora policore, heqja e detyrimit të maskës në ambientet e jashtme – kërkesat e AKK-së për masat anti-COVID

07.12.2021

Ky fundit deklaroi se duke bazuar në të dhënat e fundit, situata epidemiologjikë në Kosovë paraqitet më mirë. Ibrahimi sqaroi se para ndryshimit të masave anti-COVID në Kosovë, gjithmonë zhvillohet një takim mes kryetarëve të komunave me nivelin qendror. Për 3 kërkesat ndaj qeverisë për të ndryshuar masat anti-COVID, profesori i sëmundjeve infektive në Fakuktetin […]

Të hiqet ora policore, heqja e detyrimit të maskës në ambientet e jashtme – kërkesat e AKK-së për masat anti-COVID Foto: Ilustrim

Ky fundit deklaroi se duke bazuar në të dhënat e fundit, situata epidemiologjikë në Kosovë paraqitet më mirë.

Ibrahimi sqaroi se para ndryshimit të masave anti-COVID në Kosovë, gjithmonë zhvillohet një takim mes kryetarëve të komunave me nivelin qendror.

Për 3 kërkesat ndaj qeverisë për të ndryshuar masat anti-COVID, profesori i sëmundjeve infektive në Fakuktetin e Mjekësisë, Ilir Totaj deklaroi se për momentin janë të arsyeshme.

Por, mjeku infeksionit nënvizoi me shumë mundësi në Kosovë ka prezencë të variantit Omicron dhe për këtë arsye janë dërguar edhe 30 monstra jashtë vendit.