Nga sot automjetet e Malishevës me targa ’04’

Automjetet e qytetarëve të Komunës së Malishevës nga sot do të regjistrohen në regjionin e Prizrenit, ku veturat e tyre do ti kenë me targat ’04’.

Kjo është bërë e ditur në një njoftim nga Ministria e Punëve të Brendshme.

“Qytetarët e Komunës së Malishevës, nga data 11 janar 2021, do të regjistrojnë veturat dhe mjetet tjera me kodin 04. Ky është fillimi i transferimit të plotë të kompetencave të deleguara, të dekoncentruara dhe shërbimeve tjera për qytetarët e Malishevës nga Komuna e Gjakovës në atë të Prizrenit”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Kjo ka qenë një kërkesë e kamotshme e qytetarëve të Malishevës, e shprehur qartë përmes të gjitha strukturave komunale dhe partive politike të kësaj komune. 

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
RAPORTO