Kolona në vendkalimet kufitare, në Merdare mbi 4 orë pritje për të dalë nga Kosova

Mëngjesin e së enjtes sërish ka pasur kolona dhe pritje të gjatë në vendkalimet kufitare me Serbinë.

06.01.2022 / Lajme

Kolona në vendkalimet kufitare, në Merdare mbi 4 orë pritje për të dalë nga Kosova
Foto: Ilustrim

Bashkatdhetarët po kthehen në vendet e Evropës Perëndimore pas pushimeve në Kosovë për festat e fundvitit.

Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar pritjet më të gjata për të lëshuar Kosovën janë regjistruar në vendkalimin kufitar në Merdar, ku po pritet nga 240 deri në 260 minutë.


Edhe në vendkalimin kufitar te Dheu i Bardh, bashkatdhetarët po presin deri në 30 minuta.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *