Kjo është agjenda e festës së 28 Nëntorit nesër në kryeqytet

27.11.2023

Për nder të festës së 28 Nëntorit, komuna e Prishtinës ka organizuar disa aktivitete të rëndësishme. Më poshtë është agjenda e ngjarjeve në kryeqytet: 10:00 Seanca solemne në Kuvendin Komunal Respektimi i himneve – Himni i Kosovës – Himni i Shqipërisë – Dy pika muzikore 10:10 Hapja e seancës nga kryesuesi i Kuvendit Komunal, Pëllumb […]

Kjo është agjenda e festës së 28 Nëntorit nesër në kryeqytet Foto: Ilustrim

Për nder të festës së 28 Nëntorit, komuna e Prishtinës ka organizuar disa aktivitete të rëndësishme.

Më poshtë është agjenda e ngjarjeve në kryeqytet:

10:00 Seanca solemne në Kuvendin Komunal

Respektimi i himneve

– Himni i Kosovës – Himni i Shqipërisë

– Dy pika muzikore

10:10 Hapja e seancës nga kryesuesi i Kuvendit Komunal, Pëllumb Bajçinovci

10:15 Fjala e ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë, Petrit Malaj 10:30 Fjala e kryetarit të Kryeqytetit, Përparim Rama

10:45 Foto në grup 10:50 Përfundimi i seancës 12:00 Libri dhumëngjyrësh- teatri “Dodona” Shfaqje për fëmijë. 12:30 Ecje e kryetarit përgjatë sheshit në festimet e Kryeqytetit 13:00 Koncerti në sheshin “Zahir Pajaziti” dhe shpalosja e flamurit – Performansë nga Nusret Muçiqi – Shpalosja e flamurit te hoteli “Grand” – Performansë nga grupi “Çamëria” – Performansë nga grupi “Labëria”