318 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës, 36 në Prizren

318 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës, 36 në Prizren
Saranda Bytyçi

09.05.2021 / Lajme

Nga raportimet e datës 9 maj 2021  nga klinikat COVID të QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 409 pacientë.

318 pacientë janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 25 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 315 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 171 pacientë,11 prej tyre në gjendje të rënduar, 134 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë 142 me oksigjeno-terapi.

Trajtimi sipas spitaleve: Spitali i Prizrenit 36 pacientë, Spitali i Gjakovës 40 pacientë, Spitali i Pejës 56 pacientë,Spitali i Gjilanit 36 pacientë, Spitali i Ferizajt 34 pacientë,Spitali i Mitrovicës 29 pacientë, Spitali i Vushtrrisë 7 pacientë.

LEXO EDHE:  ShSKUK: 63 pacientë po trajtohen nga COVID-19 në klinika dhe spitale
RAPORTO