Itali, 43-vjeçari shqiptar gjendet i vdekur në rrugë

07.05.2024

Pasditen e djeshme, një 43-vjeçar u gjet i vdekur , në Largo Leonardo da Vinci, në lagjen San Paolo në Romë.

Itali, 43-vjeçari shqiptar gjendet i vdekur në rrugë Foto: Foto Alessandro Bremec/LaPresse.14-03-2023 Milano, Italia - Cronaca - L'inaugurazione della nuova infermeria veterinaria della Questura di via Cagni a Milano. Nella foto: Un momento dell'inaugurazione..March 14, 2023 Milano Italy - News - The inauguration of the new veterinary infirmary of the Police Headquarters in via Cagni in Milan. In the photo: A moment of the inauguration

Alarmi është ngritur rreth orës 17:30 nga disa kalimtarë të rastit, të cilët e kanë gjetur të shtrirë në asfalt me ​​njolla gjaku aty pranë.

43-vjeçari shtetas shqiptar, ka marrë një dëmtim në kokë, i cili sipas asaj që është rikonstruktuar nga policia në bashkëpunim me agjentët e qarkut Colombo, ka humbur jetën pas një goditje të mundur nga një goditje në asfaltin e rrugës.

Mediat e huaja, thonë se shqiptari ka humbur ekuilibrin dhe ka ndërruar jetë.