Po vazhdon numërimi i votave të diasporës, me kusht dhe personave me nevoja të veçanta

19.10.2021

Zëdhënësi i KQZ’së, Valmir Elezi, ka thënë se planifikojnë që numërimin e këtyre votave ta bëjnë këtë javë ashtu që të shpallet rezultati përfundimtar i këtyre zgjedhjeve. Elezi tha se KQZ ka pranuar rreth 5 mijë e 700 pako të supozuara me fletëvotime por vetëm pas procesit të verifikimit do të dihet saktë se sa […]

Po vazhdon numërimi i votave të diasporës, me kusht dhe personave me nevoja të veçanta Foto: Ilustrim

Zëdhënësi i KQZ’së, Valmir Elezi, ka thënë se planifikojnë që numërimin e këtyre votave ta bëjnë këtë javë ashtu që të shpallet rezultati përfundimtar i këtyre zgjedhjeve.

Elezi tha se KQZ ka pranuar rreth 5 mijë e 700 pako të supozuara me fletëvotime por vetëm pas procesit të verifikimit do të dihet saktë se sa është numri i tyre.

Ai tha se KQZ’së në zgjedhjet lokale të vitit 2013 i janë dashur 17 ditë deri në certifikimin e rezultateve përfundimtare të raundit të parë derisa në vitin 2017 vetëm 12 ditë.

KQZ ka njoftuar se janë duke regjistruar në sistem të dhënat nga formularët e rezultateve të subjekteve politike dhe kandidatëve të zgjedhjeve për Kuvendet Komunale.