TikTok thyen rekorde, aplikacioni më i përdorur gjatë vitit 2021

Aplikacioni më i shkarkuar në botë gjatë vitit 2021, sipas raportit të AppAnnie është TikTok.

14.01.2022 / Teknologji

TikTok thyen rekorde, aplikacioni më i përdorur gjatë vitit 2021
Foto: Ilustrim

Ky raport thekson se njerëzit shpenzojnë mesatarisht 4.8 orë në ditë duke përdorur këtë aplikacion.

“Televizioni po vdes ngadalë pasi celulari vazhdon të thyejë rekorde pothuajse në çdo kategori si koha e shpenzuar, shkarkimet dhe fitimet”, ka deklaruar shefi ekzekutiv i kompanisë monitoruese, Theodore Krantz.


Ndërkohë, bazuar në parashikime, TikToku do të kalojë 1.5 miliardë përdorues aktivë deri në gjysmën e dytë të këtij viti.

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *