Seria Galaxy S21 e Samsung u përditësua në One UI 4 me veçori të reja Android 12

Ai ofron personalizim të ngjashëm me Materialin Ju, Panelin e privatësisë dhe më shumë.

15.11.2021 / Teknologji

Seria Galaxy S21 e Samsung u përditësua në One UI 4 me veçori të reja Android 12
Foto: Ilustrim

Pas një lançimi beta në shtator, Samsung ka lëshuar softuerin e tij One UI 4 me veçori të reja nga Android 12 si Paneli i Privatësisë. Si zakonisht, pronarët e linjës kryesore të telefonave inteligjentë Galaxy S21 të Samsung, duke përfshirë Galaxy S21, S21+ dhe S21 Ultra, do të jenë të parët në radhë për ta marrë atë.

Ndryshimi më i madh me lëkurën e re është se si duket. One UI 4 tani lejon një përvojë më të personalizuar me paleta të reja ngjyrash dhe miniaplikacione, së bashku me një gamë më të gjerë karakteristikash emoji, GIF dhe ngjitëse. Kjo tingëllon shumë si Material You i Android 12, përveç se nuk është i krijuar automatikisht ose nga AI.


Ndryshimi tjetër nga më parë ka të bëjë me sigurinë. Duke ndjekur drejtimin e Android 12, Samsung po prezanton një Panel të Privatësisë që sjell të gjitha cilësimet dhe kontrollet në një vend. Për shembull, do të tregojë kur një aplikacion po përpiqet të hyjë në kamerën, mikrofonin ose sensorin tjetër dhe pse i duheshin ato të dhëna.

Karakteristika të tjera përfshijnë aksesin në ekosistemin e zgjeruar të pajisjeve të Samsung dhe aplikacionet e palëve të treta. Kjo do të sigurojë një “përvojë të qetë” kur përdorni aplikacione jo-Samsung si Google Duo, tha kompania. Gjithashtu premton një pamje uniforme në pajisjet si Galaxy Fold, Galaxy Watch dhe Galaxy Tab.

Që nga lëshimi i One UI, Samsung është përpjekur të marrë versionet më të fundit të Android në telefonat inteligjentë të nivelit të lartë sa më shpejt të jetë e mundur. Është e drejtë të thuhet se kjo është bërë këtu, pasi Google lëshoi ​​Android 12 më pak se një muaj më parë në pajisjet e tij Pixel 3.

One UI 4 është i disponueshëm duke filluar nga sot për pajisjen Galaxy S21, “dhe së shpejti do të mbërrijë në seritë e mëparshme Galaxy S dhe Note, si dhe seritë Galaxy A, pajisjet e palosshme dhe tabletët”, tha kompania.

Parandalimi është shërim! Tumor markerët dhe roli i tyre në diagnostifikimin e kancerit

Tumor markerët janë substanca që lëshohen nga qelizat kancerogjene ose prodhohen nga trupi në reagim ndaj një tumori malinj ose...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *