Samsung do të sjellë veçoritë e Galaxy S22 në telefonat më të vjetër

16.03.2022

Nuk do t’ju duhet Galaxy S22 për të përdorur disa nga truket më të fundit të softuerit të Samsung. Samsung po premton të sjellë One UI 4.1 në shumë nga telefonat dhe tabletët Galaxy të viteve të fundit, duke përfshirë veçoritë e tij më të avancuara të kamerës. Do të keni akses në aplikacionin e […]

Samsung do të sjellë veçoritë e Galaxy S22 në telefonat më të vjetër Foto: Ilustrim

Nuk do t’ju duhet Galaxy S22 për të përdorur disa nga truket më të fundit të softuerit të Samsung. Samsung po premton të sjellë One UI 4.1 në shumë nga telefonat dhe tabletët Galaxy të viteve të fundit, duke përfshirë veçoritë e tij më të avancuara të kamerës. Do të keni akses në aplikacionin e redaktimit Expert RAW, heqje më të avancuar të objekteve dhe ndarje më të thjeshtë të fotografive.

Mund të presësh gjithashtu një ndarje të drejtpërdrejtë të Google Duo dhe një tastierë të pajisur me Grammarly.

Përditësimi i One UI 4.1 do të vijë fillimisht në Galaxy Z Fold 3 dhe Z Flip 3 të Samsung. Megjithatë, ai do të vijë gjithashtu në familjet Galaxy S21, S20 dhe S10, linjën Galaxy Note (nga Note 10+ e tutje), Galaxy pa emër Një celular dhe të gjithë telefonat e mëparshëm të palosshëm. Galaxy Tab S7 FE dhe modele të tjera të paspecifikuara Tab S do të marrin gjithashtu softuerin e ri.

Samsung nuk dha një afat kohor specifik për prezantimin, megjithëse kjo ka të ngjarë të ndryshojë sipas pajisjes, vendit dhe operatorit. Plani sugjeron gjithashtu se mund të mos keni fat nëse përdorni një Galaxy Tab A ose tableta të tjerë të përballueshëm.

Sidoqoftë, është një lajm i mirëpritur për shumë përdorues të cilët preferojnë të mos blejnë pajisje të reja vetëm për të kapur funksionet e One UI.