Google rregullon defektin e Pixel 6 që thirri rastësisht kontaktet tuaja

Kjo ishte një nga të metat e hershme më të turpshme të Pixel.

14.11.2021 / Teknologji

Google rregullon defektin e Pixel 6 që thirri rastësisht kontaktet tuaja
Foto: Ilustrim

Google sapo rregulloi një nga gabimet më të bezdisshme të Pixel 6 – të paktën, për njerëzit në librin tuaj të adresave.

Siç raporton Policia e Android, kompania ka lëshuar një patch për një defekt të aplikacionit Google që thërriste në mënyrë të rastësishme personat në kontaktet tuaja. Kjo ishte më shumë se pak irrituese, veçanërisht nëse telefoni juaj u përpoq të telefononte një anëtar të familjes në orët e vona të natës.


Problemi buron nga zbulimi i gabuar i fjalëve kryesore të Asistentit të Google. Ju mund të pastroni cache-in dhe cilësimet e aplikacionit Google për të zgjidhur përkohësisht problemin, por e vetmja zgjidhje e sigurt deri më tani ishte çaktivizimi i plotë i njohjes së fjalëve kryesore.

Kjo sigurisht nuk është problemi i vetëm i Pixel 6. Pronarët e flamurit Android 12 janë ankuar për dridhje të ekranit, zbulimin e ngadaltë të gjurmëve të gishtërinjve dhe telashe të tjera. Megjithatë, është e sigurt të supozohet se një gabim si ky do të kishte prioritet të lartë duke pasur parasysh pasojat e mundshme nga thirrjet e padëshiruara.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *