Votat e kandidatëve të Suharekës në Shtime

17.02.2021

Numërimi i votave të rregullta në nivel vendi tashmë ka përfunduar, ku janë numëruar votat e 2 mijë e 382 vendvotimeve. Nga të dhënat e siguruara nga SuharekaOnline rezulton se nga kanditatët e të gjitha partive nga Suhareka më së shumti vota në Shtime ka marr Sali Asllanaj, Ramë Vataj dhe Sadik Halitjaha, nga 67 […]

Votat e kandidatëve të Suharekës në Shtime Foto: Ilustrim

Numërimi i votave të rregullta në nivel vendi tashmë ka përfunduar, ku janë numëruar votat e 2 mijë e 382 vendvotimeve.

Nga të dhënat e siguruara nga SuharekaOnline rezulton se nga kanditatët e të gjitha partive nga Suhareka më së shumti vota në Shtime ka marr Sali Asllanaj, Ramë Vataj dhe Sadik Halitjaha, nga 67 vota.

Ndërsa, pas këtyre tre kandidatëve, renditet Ardian Shala e Hysen Durmishi me nga 57 vota dhe Shefket Kolgeci 56 vota.

LVV 
Salih Zyba53
Hysen Durmishi57
  
LDK 
Ardian Shala57
Sali Asllanaj67
Buleza Kuqi3
Shefket Kolgeci56
  
PDK 
Rame Vataj67
Sadik Halitjaha67
Florim Kryeziu30
Ruzhdi Kurtishaj51
  
AAK 
Albena Reshitaj20
Hamdi Bytyqi2
Mensur Selimaj5
Bexhet Kuqi8
Albana Bytyqi13
Fatos Berisha11