Suharekë, u largua nga shtëpia pasi u fjalos me babain dhe një mysafir – rasti në hetim

13.11.2021

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, bëhet e ditur se viktima mashkull kosovar ka raportuar se kishte mosmarrëveshje me djalin e tij të dyshuarin mashkull kosovar. I dyshuari pasi është fjalosur me të atin e tij dhe një mysafir që kishin, është larguar nga shtëpia. Rasti raportohet të ketë ndodhur dje në Suharekë rreth orës […]

Suharekë, u largua nga shtëpia pasi u fjalos me babain dhe një mysafir – rasti në hetim Foto: © Hallka Marketing Agency

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, bëhet e ditur se viktima mashkull kosovar ka raportuar se kishte mosmarrëveshje me djalin e tij të dyshuarin mashkull kosovar.

I dyshuari pasi është fjalosur me të atin e tij dhe një mysafir që kishin, është larguar nga shtëpia.

Rasti raportohet të ketë ndodhur dje në Suharekë rreth orës 20:20.

Po ashtu, Policia e Kosovës ka bërë të ditur se rasti është duke u hetuar.

“Suharekë, 12.11.2021. Viktima mashkull  kosovar ka raportuar se kishte mosmarrëveshje me djalin e tij të dyshuarin mashkull kosovar. I dyshuari pasi është fjalosur me të atin e tij dhe një mysafir që kishin, është larguar nga shtëpia. Rast është duke u hetuar”, thuhet në raportin e PK-së.