Parkingje të reja në lagjën “Fidanishtja” në Suharekë

Parkingje të reja në lagjën “Fidanishtja” në Suharekë
Eurolinda Zenelaj

21.11.2020 / Suhareka

Komunës së Suharekës po i shtohen parkingje të reja.

Kryetari i Komunës, Bali Muharremaj përmes një postimi në facebook ka njoftuar se në Komunën e Suharekës numri i parkingjeve të reja po shtohet.

Parkingjet e reja janë finalizuar në lagjën “Fidanishtja” të Suharekës, shkruan SuharekaOnline.

Kujtojmë se në gusht të këtij viti Komuna e Suharekës dhe drejtoria e Inspeksionit kishin kërkuar nga qytetarët që banonojnë në këtë lagje të largojnë gjërat e tyre me vlerë nga garazhdët/montazhë që ishin duke u shfrytëzuar përkohësisht.

RAPORTO