Kandidatët për Kuvend Komunal:

AAK
Bexhet Kuçi
2 Mihrije Suka
3 Aziz Bytyqi
4 Reshat Selimaj
5 Enver Shabani
6 Besa Kuqi
7 Lirim Qatani
8 Arlind Hajdaraj
9 Aferdita Mamaj
10 Vullnet Luzhnica
11 Emrush Bytyçi
12 Sanije Kuçi-Rexhepaj
13 Bujar Shala
14 Beqir Berisha
15 Florina Baftijaj
16 Gent Ndrecaj
17 Miranda Fondaj
18 Edona Hasani
19 Beqir Palushi
20 Bukurije Maksutaj
21 Fidaije Kukaj
22 Edon Sadikaj
23 Marigona Suka-Bungu
24 Liridona Balaj
25 Jeton Elshani
26 Edi Bytyqi
27 Rozeta Jahaj
28 Zgjim Gashi
29 Ylli Rraqi
30 Myrvete Shala
31 Mimoza Bajraktari
32 Driton Maliqaj
33 Saranda Bajraktari
34 Xhevxhet Gashi
LDK
Shefket Kolgeci
2 Urim Suka
3 Bulëza Kuçi
4 Flamur Bytyçi
5 Kushtrim Kuçi
6 Elmaze Bytyçi
7 Selman Kolgeci
8 Milit Elshani
9 Shqipe Ramaj
10 Alban Berisha
11 Brahim Curri
12 Jehona Shala
13 Xhavit Bytyçi
14 Qendrim Morina
15 Fahrije Sopa
16 Ali Shala
17 Vehbi Krasniqi
18 Kosovare Kokollari
19 Jeton Hoti
20 Dukagjin Latifi
21 Doruntina Zenelaj
22 Arben Hamzaj
23 Ilir Sopaj
24 Donjeta Kabashaj
25 Altin Bujari
26 Ilir Bytyçi
27 Albulena Fetiu-Hasanaj
28 Ardian Elshani
29 Dardan Vrella
30 Qendresa Shala
31 Mentor Gallapeni
32 Driton Muhaxheri
33 Besarta Daka
34 Bashkim Ndrecaj
LVV
Liridon Fandaj
2 Pranvera Berisha
3 Hetem Muharremaj
4 Laureta Tafaj
5 Agron Maliqaj
6 Jetmir Durmishi
7 Valmire Kryeziu
8 Drilon Zyba
9 Qëndrim Elshani
10 Festë Kabashi
11 Pajtim Lezi
12 Arbër Aliaj
13 Florije Gegaj
14 Arbes Gashi
15 Islam Morina
16 Erlida Bajrami
17 Arsim Muqa
18 Latif Krasniqi
19 Arbërie Bytyqi
20 Arsim Tafolli
21 Astrit Dakaj
22 Arjeta Morina
23 Sami Buzhala
24 Faton Zekolli
25 Arberita Morina
26 Faton Kololli
27 Merlinda Bekteshi
28 Besnik Kryeziu
29 Albulena Krasniqi
30 Granit Hoti
31 Gentiana Daka
32 Qendrim Gashi
33 Veton Shala
34 Yllka Kadolli
PDK
Jeton Rrakaqi
2 Dardan Berisha
3 Mevlude Kabashi
4 Egzon Kryeziu
5 Rilind Krasniqi
6 Ilirjana Basha
7 Liridon Jollxhiu
8 Jeton Baku
9 Arlinda Trolli
10 Bajram Basha
11 Arber Elshani
12 Sheqerie Zyrapi
13 Bashkim Bajramaj
14 Valon Elshani
15 Marigona Vataj
16 Reshat Selimaj
17 Shaip Selimi
18 Çendresa Krasniqi
19 Jashar Bytyçi
20 Ismet Ahmeti
21 Floriana Kadriu
22 Ardit Cikaqi
23 Artane Bytyçi
24 Flutura Shukolli
25 Blerim Selimi
26 Lutfi Kadriaj
27 Besarta Veselaj
28 Burim Gashi
29 Erjon Morina
30 Arjana Fangu
31 Muhamet Sallauka
32 Melihate Bungu
33 Floriana Gashi
34 Alush Shala
NISMA
Jehona Rrafshi
2 Avni Lubovci
3 Antoneta Berisha
4 Edonis Bytyqi
5 Kujtesë Bytyçi
6 Lavdije Gashi
7 Arsim Gollopeni
8 Sahide Muharremi
9 Blerta Rrafshi
10 Nadije Hysenaj
11 Leotrim Gashi
12 Vezire Kadriaj Maksutaj
13 Besiana Fangu
I.TH
Herolind Limaj
2 Hysni Bytyçi
3 Almenta Kryeziu
4 Lumbardh Sopa
5 Besim Krasniqi
6 Vlore Kryeziu
7 Hisen Bytyqi
8 Gëzim Helshani
9 Rita Elshani
10 Eduard Fangu
11 Mustaf Elshani
12 Fjolla Elshani
13 Ismajl Fetaj
14 Agim Kuçi
15 Nora Tërshani
16 Tauland Kuçi
17 Shaip Kuçi
18 Bleona Gashi
19 Gzim Musaj
20 Arton Baralija
21 Fahrije Hoxhaj
shfaq

Konkursi për 10 mësimdhënës/e, dy edukatore dhe një punëtor/e ndihmës, DKA-Suharekë publikon listën e ngushtë

03.09.2021 / Suhareka

Konkursi për 10 mësimdhënës/e, dy edukatore dhe një punëtor/e ndihmës, DKA-Suharekë publikon listën e ngushtë
Foto: Ilustrim

Drejtoria Komunale e Arsimit në Komunën e Suharekës më 14 korrik dhe 15 korrik kishte shpallur konkurs pune për 10 mësimdhënës/e, dy edukatore dhe një punëtor/e ndihmës.

Ndërsa gjatë ditës së sotme DKA-Suharekë ka publikuar listën e nushtë të aplikantëve sipas konkursit 05 nr. 1272 të datës 14.07.2021 dhe 05 nr. 1274 të datës 15.07.2021 të cilët do t’i nënshtrohen testit me shkrim, raporton SuharekaOnline.

Testi me shkrim do të mbahet me datë 8 shtator 2021, në sallën e Asamblesë të Kuvendit Komunal të Suharekës.

Lista e ngushtë:


1. SHFMU “Ramë Bllaca” në Bllacë – Një mësimdhënës/e për mësimin klasor për kohë të caktuar (zëvendësim i pushimit të lehonisë): Luljeta Gallapeni, Viktoria Bytyçi, Herolinda Iljazi-Ademi, Albulena Bajraktari, Gentiana Musaj-Kelmendi, Mendrit Kryeziu, Diellza Bllaca, Qëndresa Guraziu, Lirije Morina, RIna Kabashi dhe Mehreme Suka.

Testi me shkrim mbahet në ora 10:00.

2. SHFMU “Kongresi i Manastirit” në Studençan – Një mësimdhënës/e për mësimin klasor (Zëvendësim i pushimit të lehonisë): Fatlinda Gashi, Viktoria Bytyçi, Herolinda Iljazi-Ademi, Gentiana Musaj-Kelmendi, Mendrit Kryeziu, Arbnore Gashi, Diellza Bllaca, Arta Jupaj, Lirije Morina dhe Luljeta Gallapeni-Ramshaj.

Testi me shkrim mbahet në ora 10:00.

3. SHFMU “Shkëndija” në Suharekë – Një mësimdhënës/e për mësimin klasor (Zëvendësim i pushimit të lehonisë): Arta Jupaj, Diellza Latifi, Nora Baraliu, Lirije Morina, Qëndresa Guraziu, Arbnore Gashi, Gentiana Musaj-Kelmendi, Albulena Bajraktari, Herolinda Iljazi-Ademi, Viktorija Bytyqi, Diellza Bllaca, Synishahe Fetaj.

Testi me shkrim mbahet në ora 10:00.

4. SHFMU “I.J. Kumanova” në Javor – Një edukatore për paralelen parafillore për kohë të caktuar deri me datë: 31.08.2022: Leonora Kabashi-Ndrecaj, Festina Berisha-Bytyçi, Fortesa Kermeni-Sopa, Manjola Gashi dhe Malvesa Morina-Shabani.

Testi me shkrim mbahet në ora 11:00.

5. SHFMU “Dëshmorët e Kombit” në Vraniq – Një mësimdhënës/e për mësimin klasor, fillon punën më 25.10.2021: Diellza Latifi, Lirije Morina, Edita Bytyçi, Arbnore Gashi, Elmzae Hasani, Artë Llugaxhija, Dafina Muqa, Behare Kadolli-Veselaj, Pranvera Krasniqi, Blerta Kryeziu, Viktoria Bytyçi, Synishahe Fetaj.

Testi me shkrim mbahet në ora 10:00.

6. SHFMU “Dëshmorët e Kombit” në Vraniq – Një mësimdhënës/e për lëndën e gjuhës gjermane me plotësim orësh në shkollat tjera: Marigona Gallapeni, Elfije Vataj, Ardita Gashi.

Testi me shkrim mbahet në ora 11:00.

7. SHFMU “Naum Veqilharxhi” në Mohlan – Një edukatore për paralelen parafillore – paralelen e ndarë fizike në Krushicë: Malvesa Morina – Shabani, Manjolla Gashi, Fortesa Sopi – Kermeni, Dafina Gashi, Kada Shala – Jahaj, Albiona Muqa, Erblinda Ahmetaj – Kryeziu, Festina Berisha – Bytyçi, Arjeta Luzha, Erdita Kuqi, Shpresa Aliaj.

Testi me shkrim mbahet në ora 11:00.

8. SHFMU “Sadri Duhla” në Duhël – Dy mësimdhënës/e për mësimin klasor në Lagjen e Sopës: Mehreme Suka, Diellza Latifi, Edita Bytyçi, Dorentina Gashi, Shkodran Seferi, Kaltrina Lumi, Fatime Hoxhaj, Viktoria Bytyçi, Albulena Bajraktari, Fitim Aliaj, Rina Kabashi, Elona Berisha.

Testi me shkrim mbahet në ora 10:00.

9. SHFMU “Sadri Duhla” në Duhël – Një mësimdhënës/e për mësimin klasor në Greiqec (Zëvendësim i pushimit të lehonisë): Shkodran Seferi, Viktoria Bytyçi, Diellzë Hoxha, Fatlinda Gashi, Mirditë Perteshi, Qëndresa Guraziu, Arbnore Gashi, Elmaze Hasani, Mendrit Kryeziu, Gentiana Musaj, Herolinda Iljazi-Ademi, Blerta Kryeziu, Synishahe Fetaj.

Testi me shkrim mbahet në ora 10:00.

10. SHFMU “Shaban Mazreku” në Sopijë – Një mësimdhënës/e për Gjeografi – Edukatë Qytetare për kohë të caktuar (deri në përfundimin e mandatit të drejtorit të shkollës): Jeton Buqa, Labinot Gashi, Labinot Kelmendi.

Testi me shkrim mbahet në ora 11:00.

11. Gjimnazi “Jeta e Re” në Suharekë – Një mësimdhënës/e për lëndën e sociologjisë për 10 orë mësimi në javë: Antigona Kolgeci, Mentor Morina, Alltone Bytyçi-Berisha, Saranda Bajraktari, Arta Kokollari, Milazim Hajredini.

Testi me shkrim mbahet në ora 11:00.

12. SHMT “Skënder Luarasi” në Suharekë – Një punëtor/e ndihmës: Lulzim Shala, Zeqir Kryeziu, Agim Demiraj.

Testi me shkrim mbahet në ora 11:00.

Lista-e-ngushte-sipas-konkursit-1272-dhe-1274

KOMENTE0

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *