KEDS njofton për punime, të mërkurën 2 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës

KEDS njofton se të mërkurën më 27 janar 2021, në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Në NS 110/35/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjinovci  (kodi: 32000003) prej orës 09:00  deri në ora 11:00;
NS   10/0.4KV   Stabilimenti-Gjinoc:
TS 10/04 kV  I Seferi  Gjinoc (kodi: 32000003010)
TS 10/04 kV  Pompa e benzinës (Aliu) (kodi: 32000003012)
TS 10/04 kV  Dafina (Rrustem Haxhaj): (Kodi:32000003013)
TS 10/04 kV  Gelanca I   (kodi: 32000003014)
TS 10/04 kV  Gelanca II  (kodi: 32000003015)
TS 10/04 kV  Gelanca III (kodi: 32000003016)
TS 10/04 kV  Gurthyesi Sallagrazhdë (Baqevc) (kodi: 32000003031)
TS 10/04 kV  Punëtoria te Rexha-Gilancë (kodi: 32000003043)
TS 10/04 kV  Lagjja Pojatina  (kodi: 32000003047)
TS 10/04 kV  Gelancë – Lagjja e romëve (kodi: 32000003053)

Gjithashtu gjatë kësaj kohe ndërprerje të furnizimit me energji elektrike do të kenë edhe vendet si fshati Gelancë dhe pjesa e rrugës magjistrale Therandë- Prizren.

Arsyeja: Kyçja e trafostacionit të ri.

RAPORTO