5 Maji, në Suharekë nderohen dhe përkujtohen dëshmorët

05.05.2022

Ashtu si viteve të kaluara, edhe këtë vit në Komunën e Suharekës janë nderuar dëshmorët. Sot me fillim nga ora 10:00 janë organizuar homazhe në Parkun e Dëshmorëve në Suharekë. Në Parkun e dëshmorëve janë bërë homazhe dhe janë vendosur kurora me lule, ku janë përkujtuar ata që dhanë gjithçka për lirinë tonë.

5 Maji, në Suharekë nderohen dhe përkujtohen dëshmorët Foto: Ilustrim

Ashtu si viteve të kaluara, edhe këtë vit në Komunën e Suharekës janë nderuar dëshmorët.

Sot me fillim nga ora 10:00 janë organizuar homazhe në Parkun e Dëshmorëve në Suharekë.

Në Parkun e dëshmorëve janë bërë homazhe dhe janë vendosur kurora me lule, ku janë përkujtuar ata që dhanë gjithçka për lirinë tonë.