Të dielën ndeshja Ballkani – Feronikeli, i besohet këtij gjyqtari

Federata e Futbollit të Kosovës ka publikuar gjyqtarët e xhiros së 20-të në Superligë.

Ndeshja e ardhshme e klubit suharekas e kësaj xhiro është ajo me Feronikelin që do të zhvillohet të dielën duke filluar nga ora 13:30 në stadiumin e qytetit në Suharekë.

Ndeshja do të gjykohet nga Gramos Shala, i cili do të asistohet nga Fatlum Berisha, Fatlum Jashari e Genc Nuza.

Ndërsa vëzhgues i gjyqtarëve do të jetë Skender Hoxha dhe delegat Agim Hasani.

RAPORTO