Sot fillon afati kalimtar në basketboll

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) ju njofton se, afati kalimtar për lojtarë/e vendorë dhe të huaj/a, fillon më 20 Dhjetor (e hënë), ndërsa do të përfundojë më 30 Dhjetor në ora 16:00.

20.12.2021 / Sport

Sot fillon afati kalimtar në basketboll
Foto: Ilustrim

Të gjitha transferimet e lojtarëve/eve duhet të paraqiten në postën elektronike, duke respektuar procedurat e afatit kalimtar.

Klubet kanë mundësi të bëjnë transferimet brenda afatit kalimtar, që nuk pritet të jenë të pakta, varësisht nga synimet që kanë, ndërsa në stinorin pranveror pritet një garë shumë interesante dhe rivalizuese.


Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *