Nesër ndeshja Ballkani – Besa, i besohet këtij gjyqtari

Janë publikuar gjyqtarët e javës së 28-të në Superligën e Kosovës, takime këto që zhvillohen në fundjavë.

Kjo javë pritet të sjellë ndeshje tejet interesante.

Ndeshja Ballkani – Besa, pritet ta drejtojë treshja: Ilir Mehmeti, Edmond Zeqiri, Meriton Berisha ndërsa gjyqtar i katërt do të jetë Arben Halilaj.

Ndërsa vëzhgues i gjyqtarëve do të jetë Mustafa Domi dhe delegat Afrim Nebihu.

Ndeshja Ballkani – Besa do të zhvillohet nesër (e shtunë) më 10 prill, duke filluar nga ora 15:00 në stadiumin e qytetit në Suharekë.

Më poshtë, lista e plotë e gjyqtarëve të deleguar të javës së 28-të.

RAPORTO