Fituesit e Kupës së Kosovës ndër vite te meshkujt

Të dielën do të ballafaqohen Golden Eagle Ylli dhe Sigal Prishtina në finale të Kupës së Kosovës në basketboll.

Për therandasit do të ishte hera e parë nëse e fitojnë këtë trofe, kurse prishtinasit janë skuadra më e trofeshme në vend me 14 trofe të Kupës.

Edicionin e kaluar Kupën e kishte fituar Peja, duke mundur në finale Golden Eagle Yllin.

Fituesit e Kupës (M)

1991/92 Vëllaznimi

1992/93 Trepça

1993/94 Peja

1994/95 Peja

1995/96 Vëllaznimi

1996/97 Peja

1997/98 – garat janë ndërprerë

1999/2000 Trepça

2000/01 Bashkimi

2001/02 Prishtina

2002/03 MEB Prishtina

2003/04 Trepça

2004/05 Sigal Prishtina

2005/06 Sigal Prishtina

2006/07 Sigal Prishtina

2007/08 Sigal Prishtina

2008/09 Sigal Prishtina

2009/10 Sigal Prishtina

2010/11 Peja

2011/12 Trepça

2012/13 Sigal Prishtina

2013/14 Sigal Prishtina

2014/15 Peja

2015/16 Sigal Prishtina

2016/17 Sigal Prishtina

2017/18 Sigal Prishtina

2018/19 Z Mobile Prishtina

2019/20 Peja

2020/21 ?

RAPORTO