Motrat Mustafa publikojnë këngën ”Malli i nënës”

Motrat Mustafa publikojnë këngën ”Malli i nënës”
F K

01.05.2021 / Rozë

Këngëtaret mirënjohura, Safete e Sahide Mustafa së fundmi kanë publikuar projektin e ri muzikor.

“Malli i nënës” mban titullin kënga e zhanrit baladë, që njëherësh përfshin të gjitha nënat.

Ky projekti i motrave Mustafa është kompletuar edhe nga ana vizuale dhe duken në formë të mrekullueshme.

Tekstin dhe muzikën e ka realizuar Kreshnik Avdiu, kurse për aranzhmentin është kujdesur Arti Rec.

Kënga tashmë gjendet e plotë në kanalin zyrtar të tyre në platformën YouTube.

RAPORTO