E mitura nga Suhareka largohet nga shtëpia e saj për të bashkëjetuar me një mashkull

E mitura nga Suhareka largohet nga shtëpia e saj për të bashkëjetuar me një mashkull

Të mërkurën në Policinë e Suharekës është raportuar për një femër e cila është larguar nga shtëpia e saj.

Në bazë të informacioneve që ka SuharekaOnline bëhet e ditur se një vajzë e mitur (nën moshën 16 vjeçare) është larguar nga shtëpia e saj dhe nga informacionet që kanë familjarët e saj dyshohet se ajo ka shkuar të bashkëjetoj me një mashkull.

Tutje bëhet e ditur se bashkëjetesën e tyre e ka konfirmuar edhe babai i djalit me të cilin është larguar e mitura.

Mirëpo, vendi se ku ndodhen personat në fjalë nuk dihet akoma, policia tregojnë se janë duke i kërkuar.

RAPORTO