COVID-19, Inspektorët dhe Policia shqiptojnë 3 fletëparaqitje dhe 1 vërejtje për bizneset në Suharekë

Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren, Inspektoret Komunal dhe Inspektorët Sanitar nga AVUK-u, kanë zhvilluar mbrëmë aktivitete në parandalimin dhe respektimin e masave kundër COVID-19 në Prizren dhe Suharekë.

“Gjatë kryerjes ë detyrës zyrtare, angazhimet policore në zbatim të masave anti-COVID-19 në qendrat tregtare dhe lokacionet tjera në komunën e Prizrenit, policia ka shqiptuar 133 tiketa për personat të cilët nuk i kanë respektuar këto masa në bazë të ligjit 07/L-006, janë kontrolluar gjithsej 56 lokale dhe janë shqiptuar katër fletëparaqitje dhe një vërejtje për biznese në Prizren, ndërsa në Suharekë policia dhe inspektoret kanë shqiptuar tre fletëparaqitje dhe një vërejtje për bizneset”, thuhet në komunikatën e Policisë në Prizren.

Gjithashtu sa i përketë aktiviteteve tjera dhe kontrollimit në komunikacionit policia ka shqiptuar edhe 127 tiketa të kundërvajtjeve.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

“Duke e ditur se Prizreni është një qendër kulturore dhe historike, frekuentohet nga shumë vizitorë nga jashtë e nga rajonet tjera të Kosovës, andaj te një pjesë e tyre policia ka dhënë rekomandime dhe vërejtje që të njëjtit gjatë vizitës në Prizren të marrin edhe masat mbrojtëse siç janë maskat”.

Aktivitete të tilla do të jene në vazhdimësi dhe policia rajonale në Prizren do të jetë në zbatim të plotë të Vendimit të Qeverisë.

RAPORTO