Kjo është pasuria e kryetarit të Suharekës, Bali Muharremaj

20.04.2024

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka deklaruar pasurinë në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit.

Kjo është pasuria e kryetarit të Suharekës, Bali Muharremaj Foto: Ilustrim

I pari i Suharekës ka deklaruar se është pronar i dy banesave dhe një shtëpie.

Kryetari Muharremaj gjithashtu ka deklaruar që posedonë dy vetura me vlerë 10 mijë euro dhe 8 mijë euro

Kryetari i Suharekës po ashtu ka raportuar për kursimet.

Ai po ashtu ka deklaruar që ka posedonë disa truallë dhe tokë në vlerë prej 183 mijë euro.

Deklarimin e plotë të pasurisë së Bali Muharremaj mund ta lexoni këtu: