48 aksidente, mbi 1600 tiketa trafiku e 28 të arrestuar në 24 orët e fundit

Policia e Kosovës në raportin e saj të rregullt ditor ka bërë të ditur se brenda 24 orëve në vendin tonë kanë ndodhur 48 aksidente trafiku.

22.10.2021 / Kronika

48 aksidente, mbi 1600 tiketa trafiku e 28 të arrestuar në 24 orët e fundit
Foto: Ilustrim

Fatmirësisht asnjë aksident nuk ka përfunduar me fatalitet, ndërsa 15 aksidente kanë përfunduar me të lënduar dhe 33 të tjera me dëme materiale.

Gjatë kësaj periudhe kohore, Policia e Kosovës ka shqiptuar edhe 1,603 tiketa trafiku për të gjithë drejtuesit e automjeteve që kanë shkelur rregullat e trafikut.


Po ashtu, në 24 orët e fundit policia ka arrestuar 28 persona të dyshuar për vepra të ndryshme penale, ku 19 prej tyre janë dërguar në mbajtje.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *