60 aksidente brenda 24 orëve në Kosovë

16.04.2024

27 aksidente me të lënduar dhe 33 me dëme materiale kanë ndodhur gjatë 24 orëve, njofton Policia e Kosovës.

60 aksidente brenda 24 orëve në Kosovë Foto: Police yellow line on traffic accident

Ndërkaq, 1501 tiketa janë shqiptuar.

Po ashtu, janë arrestuar 15 persona