Zgjidhen edhe nënkryetarët e Kuvendit

Zgjidhen edhe nënkryetarët e Kuvendit
Çlirim Gashi

22.03.2021 / Lajme

Deputetët e Kuvendit të Kosovës zgjodhën edhe nënkryetarët e legjislativit.

Dyshat e Kuvendit do të jenë, Saranda Bogujevci nga LVV, Bedri Hamza nga PDK dhe Kujtim Shala nga LDK.

Kundër këtyre emrave u shprehën deputetët e AAK-së.

RAPORTO