Merdarë, deri në 4 orë pritjet në dalje

13.08.2021

Qendra kombëtare për menaxhim kufitar sërish ka njoftuar për pritje të gjata në kufij, ku në pikë-kalimin kufitar në Merdarë, pritjet në dalje janë deri në katër orë. Sipas kësaj qendre pritjet në Jarinje janë deri në dy orë në dalje, ndërsa te Dheu i Bardhë deri 150 minuta dhe në Vërmicë 20 minuta. Pikat […]

Merdarë, deri në 4 orë pritjet në dalje Foto: Ilustrim

Qendra kombëtare për menaxhim kufitar sërish ka njoftuar për pritje të gjata në kufij, ku në pikë-kalimin kufitar në Merdarë, pritjet në dalje janë deri në katër orë.

Sipas kësaj qendre pritjet në Jarinje janë deri në dy orë në dalje, ndërsa te Dheu i Bardhë deri 150 minuta dhe në Vërmicë 20 minuta.

Pikat e Kalimit KufitarHyrje (min)Dalje (min)Kolona (metra) 
Hyrje
Kolona (metra) 
Dalje
Glloboqicë03-0503-050000
Stançiq03-0503-050000
Qafë e Prushit03-0503-050000
Qafë e Morinës03-0503-050000
Kullë03-0503-050000
Bërnjak03-0505-100000
Vërmicë10-1515-2000100
Hani i Elezit05-1005-100000
Jarinje05-1090 -120001500
Mutivodë05-10100-12000500
Muçibabë03-0510-200000
Dheu i Bardhë05-10120- 150001200
Merdarë05-10220–240002800
Përditesuar: 13/08/2021 10:27:08