“Zëri juaj ka rëndësi”, Ambasada e Zvicrës në Kosovë fton qytetarët që të dalin të votojnë

17.10.2021

Përmes një shkrimi në Facebook, Ambasada e Zvicrës u ka thënë qytetarëve të Kosovës se zëri i tyre ka rëndësi. Ndërsa, tutje nga Ambasada e Zvicrës kanë thënë se Zvicra i inkurajon qytetarët që kanë të drejtë vote të votojnë.  “Zëri juaj ka rëndësi! Si një mbështetëse e fortë e parimeve demokratike, Zvicra inkurajon të […]

“Zëri juaj ka rëndësi”, Ambasada e Zvicrës në Kosovë fton qytetarët që të dalin të votojnë Foto: Ilustrim

Përmes një shkrimi në Facebook, Ambasada e Zvicrës u ka thënë qytetarëve të Kosovës se zëri i tyre ka rëndësi.

Ndërsa, tutje nga Ambasada e Zvicrës kanë thënë se Zvicra i inkurajon qytetarët që kanë të drejtë vote të votojnë.

 “Zëri juaj ka rëndësi! Si një mbështetëse e fortë e parimeve demokratike, Zvicra inkurajon të gjithë qytetarët që kanë të drejtë në Kosovë, burra dhe gra, të votojnë në zgjedhjet e sotme komunale”, thuhet tutje.