Kryetari i AKK-së: Kosova ka krijuar traditë për organizim të zgjedhjeve

17.10.2021

Sazan Ibrahimi kryetar i Asociacionit të komunave të Kosovës, tha se Republika Kosovës ka krijuar traditë për organizim të zgjedhjeve të mira. “Kemi krijuar traditë për zgjedhje, këto zgjedhje janë më ndryshe për shkak të pandemisë”, tha ai sot në RTK. Sipas tij komunat kanë nevojë për investime dhe këto bëhen me përkrahjen edhe të qeverisë.

Kryetari i AKK-së: Kosova ka krijuar traditë për organizim të zgjedhjeve Foto: Ilustrim

Sazan Ibrahimi kryetar i Asociacionit të komunave të Kosovës, tha se Republika Kosovës ka krijuar traditë për organizim të zgjedhjeve të mira.

“Kemi krijuar traditë për zgjedhje, këto zgjedhje janë më ndryshe për shkak të pandemisë”, tha ai sot në RTK.

Sipas tij komunat kanë nevojë për investime dhe këto bëhen me përkrahjen edhe të qeverisë.