Aktuale

[VIDEO] Polici në Suharekë rrezikon jetën në mbrojtje të ligjit!

Ilustrim

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur kohëve të fundit në qytetin e Suharekës, ku në bazë të një video të siguruar nga SuharekaOnline shihet se si polici i Kosovës rrezikon jetën për të mbrojtur ligjin.

Në bazë të videos dhe informatave bëhet e ditur se një drejtues i makinës nuk i është bindur urdhërit të zyrtarit policor duke tentuar të vozit në rrugën që policia e kishte bllokuar për qarkullim.

Me të parë që drejtuesi i makinës nuk i bindet polici kapet për veture edhe pse në lëvizje duke rrezikuar jetën në mbrojtje të ligjit.

E gjithë tentativa e drejtuesit që të ikë ka rezultuar pasukses pasiqë polici arrin ta ndal pas 200 metrave.

Gjithashtu në video shihet se me të parë rastin edhe zyrtari tjetër i policisë reagon. SuharekaOnline ka identifikuar dy zyrtarët dhe që të dy shprehen se vazhdimisht janë në gatishmëri në ruajtjen e rendit dhe mbrojtjen e ligjit. Gjest ky për tu admiruar!