Herolind Bytyçi
17.06.2019, 11:21

[VIDEO] Një mini Prevallë në fshatin Mushtisht!

Përveq natyrës që e rrethon dhe ajërit të pastër fshati Mushtisht tashmë është bërë edhe me një hapësirë pushimi për shumë banorë të këtij fshati të cilët çdo mbrëmje përdorin shëtitoren për të ecur.

Aty përballë është edhe këndi i lojërave për fëmijë, parkingu i automjeteve dhe pushimoret për tu çlodhur.

Një investim ky i cili këtë lagje e ka shëndrruar në një ambient ku secila grupmosh gjenë mënyrën për të kaluar kohën e lirë.

Ndriçimi modern në orët e mbrëmjes i jepë një pamje të mahnitshme kësaj pjese të fshatit.

Nuk mungon as mirëmbajtja e qytetarëve për këtë hapësirë ku banorët që banojnë afër vazhdimisht përkujdesen për ujitjen dhe pastrimin e lagjes.

Potenciali dhe kushtet që ofrojnë bizneset e Suharekës

Produktet gjithmonë janë prodhuar me një pasion të madh për luksin dhe rehatinë si dhe në përshtatje me prirjet më të fundit të dizajnit.

LEXO PO ASHTU:  Suharekë: Rritet numri deri në 385 raste të thumbimeve nga rriqrat!