Thirrje audio dhe video mbërrijnë për të gjithë përdoruesit e X

27.02.2024

Funksionaliteti fillimisht u lançua për përdoruesit e iOS vitin e kaluar duke ju dhënë përdoruesve me pagesë një opsion për të telefonuar përdoruesit e tjerë në aplikacion.

Thirrje audio dhe video mbërrijnë për të gjithë përdoruesit e X Foto: Ilustrim

X gradualisht ka po lançon thirrjet audio dhe video për të gjithë përdoruesit, përfshirë ata që nuk paguajnë për planin Premium i cili më parë njihej si Twitter Blue.

Një inxhinier i kompanisë ndau lajmin në platformë. Funksionaliteti fillimisht u lançua për përdoruesit e iOS vitin e kaluar duke ju dhënë përdoruesve me pagesë një opsion për të telefonuar përdoruesit e tjerë në aplikacion.