SHPALLJE: Shitet FastFoodi afër gjimnazit “Jeta e Re”

SHPALLJE ME PAGESË

Njoftohen të gjithë interesuarit se shitet FastFood Te Niti i cili gjendet afër gjimnazit “Jeta e Re” në Suharekë.

FastFood është i gatshëm për të filluar punën dhe posedon të gjitha paisjet e nevojshme për funksionim duke filluar nga: skara, frigoriferët, tavolinat, toster, paisje për dyner etj.

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë pronarin në nr.tel +383 49 845 172.