Alban Mehmeti rikthehet me baladën ”Dua të t’harroj”

Alban Mehmeti rikthehet me baladën ”Dua të t’harroj”
F K

26.04.2021 / Rozë

Këngëtari i njohur, Alban Mehmeti pas një kohe të gjatë është rikthyer me një projekt të ri muzikor.

”Dua të t’harroj” titullohet balada që ka sjell Mehmeti, të cilën e ka kompletuar edhe nga ana vizuale.

Qendra fizioterapeutike PHYSIO CURE CLINIC sjell eksperiencën gjermane në Suharekë

Për herë të parë në Komunën e Suharekës, të premtën më 14 maj në ora 14:00 hapet qendra fizioterapeutike e specializuar në trajtimin e problemeve të aparatit lëvizës, PHYSIO CURE CLINIC...

Lexo më shumë

Tekstin dhe muzikën e ka realizuar Valon Biba, kurse për orkestrimin është përkujdesur Doan Mulla.

Ky është projekti i cili e ka rikthyer këngëtarin i cili ka qenë pasiv prej vitesh, së fundmi për shkak të situatës me pandeminë COVID-19.

Projektin e tij muzikor tashmë e gjeni edhe në platformën YouTube.

RAPORTO